Klik og se mere om ledige lejemål hos

Damgaard Ejendomme

Om os

Damgaard Ejendomme er stiftet af Finn Damgaard, der for 26 år siden i 1992, startede med opkøb og istandsættelse af ejendomme i Skanderborg Kommune. I dag administrerer vi over mere end 30.000 m², som består af udlejningsboliger/lejligheder og erhvervsbygninger samt byggeprojekter.

Finn Damgaard er idemand og udvikler af Danmarks mest ambitiøse erhvervsprojekt ved Skanderborg syd.

S/53 Skanderborg Business Park på 43.500 m2 videncenter, solgt til MT Højgaard.

Totalkonceptet

I Damgaard Ejendomme tror vi på totalkonceptet, hvor alt lige fra projektudvikling, renivering, udlejning og administration foretages i eget hus. Således opnår vi en tæt dialog med vores kunder og lejere - alt er lokaliseret ét sted, og vi kan dermed løse en bred vifte af krævende opgaver. Endvidere gør det os mere fleksible, og muligheden for at agere med kort varsel øges.

​​

Dialog

Vi tror på dialogen mellem lejer og udlejer, således at vi sammen opnår de optimale løsninger mellem pris, kvalitet og muligheder.​

Spændende erhvervslejemål i det midtjyske.

Damgaard Ejendomme råder over erhvervslejemål. Vi indretter gerne de enkelte lejemål, således at de passer specifikt til den ønskede anvendelse. Vi har en bred vifte af ressourcer, og står gerne til rådighed med vejledning i forbindelse med ombygning og indretning.

Vi bygger dit nye domicil, lager eller kontor.

Damgaard Ejendomme investerer løbende i erhvervsgrunde. Vi tilbyder efterfølgende potentielle lejere et samarbejde, hvor vi via underleverandør bygger, og indretter lejemålene helt specifikt efter den enkelte lejers ønsker og behov.

Vi holder hvad vi lover

Damgaard Ejendomme er en solid, velkonsolideret virksomhed, der primært udvikler og udlejer bolig og erhvervsejendomme. Vi spænder over hele spektret fra det lille kontor over butikker, produktionslokaler og til lagerhaller og parkering samt boliger. Ud over en innovativ holdning til udviklingen af ejendommene, baserer vi vores virke på et højt kvalitetsniveau, troværdighed og menneskelig service. Vi holder hvad vi lover!

Damgaard Ejendomme´s Nyheder

Kontorlokaler udlejes fra 10 m2 til 1400 m
Total istandsat og klar til indflytning, udlejes kontor i kontorfællesskab med adgang til Mødelokaler og kantine. Fri parkering og tæt på Motorvejen.
Læs hele nyheden
Ny istandsatte lejligheder/huse udlejes i:
SKANDERBORG
Læs hele nyheden

​Damgaard Ejendomme A/S

CVR: 31607825

Vroldvej 192

8660 Skanderborg